Δελτία Tύπου!


Σε μια συνεργασία που αναδεικνύει τη δύναμη της κοινωνικής αλληλεγγύης, η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία (ΑΜΚΕ) ΟΡΑΜΑ ΣΕ ΑΠΟΣΟΤΛΗ όπου εκπροσωπείτε από τον κ Διδάχο Μάριο και ο Φιλοσοφικός Σύλλογος ΦΑΡΟΣ ενώνουν τις δυνάμεις τους για να ενισχύσουν την "Κιβωτό Αγάπης".

Καθώς η εορταστική περίοδος ξεδιπλώνεται, ήθελα να σας στείλω τις πιο θερμές χριστουγεννιάτικες ευχές μου. Είθε αυτή η εορταστική περίοδος να είναι γεμάτη χαρά, γέλιο και παρέα με τα αγαπημένα πρόσωπα της καρδιάς σας.

Η ΑΜΚΕ ΟΡΑΜΑ ΣΕ ΑΠΟΣΟΤΛΗ - VISION ON A MISSION σήμερα ανακοινώνει με υπερηφάνεια την επίτευξη του Σήματος Ποιότητας, έναν σημαντικό ορόσημο στην πορεία της οργάνωσης προς την εκπλήρωση των στόχων και την απόδοση σε υψηλά επίπεδα αλληλεγγύης στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Σώματος Αλληλεγγύης.

Την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023 βρεθήκαμε στο Καλλιμανοπούλειο Εκκλησιαστικό και Διακονικό Κέντρο στα Καλάβρυτα όπου μέσα από την δράση μια «ζεστή αγκαλιά για την τρίτη ηλικία» παραδόθηκαν κλινοσκεπάσματα και λευκά είδη προκειμένου να ενισχύσουμε το Ίδρυμα.

Το Πυροσβεστικό Σώμα, είναι το Σώμα που κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται ασφαλείς, να αισθάνονται σίγουροι τις περιόδους του καλοκαιριού με τις δασικές πυρκαγιές, αλλά ακόμη και το χειμώνα με τις αστικές πυρκαγιές, τις πλημμύρες και με όλα τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Η Βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας κ. Χριστίνα Αλεξοπούλου, επισκέφθηκε το Άσυλο Ανιάτων Πατρών και συναντήθηκε με τη Διοίκηση του ιστορικού ιδρύματος της πόλης μας, το οποίο έχει συμπληρώσει 65 χρόνια προσφοράς στον συνάνθρωπο και σήμερα περιθάλπει 120 άτομα αποδεδειγμένης ανάγκης.

Η ΑΜΚΕ Όραμα σε Αποστολή, όπου εκπροσωπείται από τον κ Διδάχο Μάριο, βρέθηκε σήμερα στην Κάτω Αχαΐα και συγκεκριμένα στο Κέντρο Υγείας, όπου σε μια πράξη ανιδιοτέλειας και αγάπης δώρισε μάσκες προσώπου για το ιατρικό προσωπικό καθώς και κουτιά με test covid-19 προκειμένου να ενισχυθεί και θωρακιστεί το σύστημα υγείας.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΜΚΕ Όραμα Σε Αποστολή σας εύχονται Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα! Ας ευχηθούμε όλοι το 2023 να είναι το έτος που θα σηματοδοτήσει την επιστροφή στην κανονικότητα καλές γιορτές με υγεία !

Την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022 στην πλατεία Γεωργίου, στην Πάτρα η ΑΜΚΕ όραμα σε αποστολή «έδωσε το Παρών» και αγκάλιασε την δράση αλληλεγγύης που οργάνωσε η Ιέρα μητρόπολη Πατρών σε συνεργασία με την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας όπου πρόκειται για μια πράξη αγάπης και προσφοράς απέναντι στο συνάνθρωπο όπου προσφέραμε τρόφιμα.

   Επικοινωνήστε μαζί μας!