Η ΑΜΚΕ ΟΡΑΜΑ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΑΡΟΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΒΩΤΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ

2023-12-30

Σε μια συνεργασία που αναδεικνύει τη δύναμη της κοινωνικής αλληλεγγύης, η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία (ΑΜΚΕ) ΟΡΑΜΑ ΣΕ ΑΠΟΣΟΤΛΗ όπου εκπροσωπείτε από τον κ Διδάχο Μάριο και ο Φιλοσοφικός Σύλλογος ΦΑΡΟΣ  ενώνουν τις δυνάμεις τους για να ενισχύσουν την "Κιβωτό Αγάπης". 

Με δωροεπιταγές από γνωστή αλυσίδα σούπερμάρκετ, αποφάσισαν να δώσουν ώθηση στην προσπάθεια του Ιδρύματος "ΚΙΒΩΤΟΣ ΑΓΑΠΗΣ»" στην Πάτρα.

Το Ίδρυμα «ΚΙΒΩΤΟΣ ΑΓΑΠΗΣ»» έχει ως στόχο να υποστηρίξει τις οικογένειες, κυρίως τις πολύτεκνες, παίρνοντας επάνω του το βάρος της ανατροφής παιδιών με σοβαρά προβλήματα. Με την παρέμβασή του, απαλλάσσει τις οικογένειες από το κοινωνικό στίγμα που επηρεάζει τη φυσιολογική ανάπτυξη των άλλων παιδιών της.

Το Ίδρυμα λειτουργεί δύο τμήματα: ένα για παιδιά 1-18 ετών με βαρειές νοητικές και σωματικές αναπηρίες και ένα για ενήλικες.

Η ΑΜΚΕ ΟΡΑΜΑ και ο ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΑΡΟΣ επιδεικνύουν όχι μόνον την ενότητα της κοινωνίας αλλά και τη δύναμη που κρύβεται στην προσφορά και στην αγάπη προς τους συνανθρώπους μας.

Με αυτήν την πρωτοβουλία, δείχνουμε ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε θετική αλλαγή όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας.

Ευχόμαστε καλή πρωτοχρονιά και ελπίζουμε ότι αυτή η συνεργασία θα εμπνεύσει και άλλους να ακολουθήσουν το παράδειγμά μας για ένα καλύτερο αύριο.