Η βουλευτής Νομού Αχαΐας Χριστίνα Αλεξοπούλου σε συνεργασία με την ΑΜΚΕ Όραμα σε Αποστολή παραβρεθήκαν στο Σύλλογο για την Ψυχική Υγεία -Σ.Ο.Ψ.Υ Πάτρας.

2021-12-08

Ο Σύλλογος για τη Ψυχική Υγεία- ΣΟΨΥ Πάτρας ιδρύθηκε το 2003, είναι ένας μικτός σύλλογος, που συναποτελείται από άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα ψυχικής υγείας, τις οικογένειες φροντιστές τους, εθελοντές, επαγγελματίες ψυχικής υγείας και ευαισθητοποιημένους πολίτες. Συνολικά, τα μέλη του ΣOΨΥ Πάτρας είναι παραπάνω από 450 άτομα. Ο Σύλλογος αποτελεί το βασικό φορέα αυτό-οργάνωσης και αυτοεκπροσώπησης των ατόμων με προβλήματα ψυχικής υγείας, των οικογενειών τους και των φίλων τους. Είναι Μη Κυβερνητική Οργάνωση και μέλος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία.

Στην συνάντηση αυτή πραγματοποιήθηκε συζήτηση με τον αντιπρόεδρο Γιάννη Χαραμίδη, τα μέλη του Δ.Σ. Τζένη Δούκα, Φωτεινή και Θεοδώρα Μπούμπουκα, με τους κοινωνικούς λειτουργούς Αντιγόνη Μαράγκου και Παναγιώτης Μαγκαφάς, η εμψυχώτρια της ομάδας χορού Latin Μαρία Τσούμπου, η εμψυχώτρια της ομάδας πλεκτών δημιουργιών η Ζωή Κοσμά, καθώς και η Ψυχολόγος Αρχοντούλα Πογιαντζή και τα μελή του συλλόγου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθώς και για το πως θα μπορούσαμε να ενισχύσουμε την δράση του συλλόγου.

Αφού ανταλλάξαμε ευχές και ευχηθήκαμε τα πιο όμορφα Χριστούγεννα η βουλευτής Νομού Αχαΐας Χριστίνα Αλεξοπούλου σε συνεργασία με την ΑΜΚΕ Όραμα σε Αποστολή όπου την εκπροσωπεί ο Διδάχος Μάριος μοίρασαν ρουχισμό στα άτομα που είχαν ανάγκη και παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους.

Ευχαριστούμε Θερμά την κ Χριστίνα Αλεξοπούλου όπου μας στήριξε σε αυτή την δράση μας «Γίνε και εσύ ένας ήρωας του αύριο, άλλαξε τον κόσμο».

Η πρωτοβουλία αυτή έγινε δεκτή με ιδιαίτερη χαρά τόσο από τα παιδιά όσο και από τους υπεύθυνους του συλλόγου, εκφράζοντας τις θερμές ευχές και ευχαριστίες τους.