Η βουλευτής Νομού Αχαΐας Χριστίνα Αλεξοπούλου σε συνεργασία με την ΑΜΚΕ Όραμα σε Αποστολή μοίρασαν ρουχισμό στην Κιβωτό Αγάπης.

2021-11-22

Με αφορμή την ημέρα του Παιδιού όπου εορτάζεται στις 20 Νοεμβρίου και στην προσπάθεια να ενισχύσουμε την Κιβωτό Αγάπης παρευρέθηκε η βουλευτής Νομού Αχαΐας Χριστίνα Αλεξοπούλου και η ΑΜΚΕ Όραμα σε Αποστολή όπου σε μια πράξη ανιδιοτέλειας και αγάπης προς τα παιδία παρέδωσαν ρουχισμό για τον χειμώνα που διανύουμε.

Ευχαριστούμε Θερμά την κ Χριστίνα Αλεξοπούλου όπου μας στήριξε σε αυτή την δράση μας «Γίνε και εσύ ένας ήρωας του αύριο, άλλαξε τον κόσμο».

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εθελοντές μας όπου εργαστήκαν για πραγματοποιήσουν αυτή την δράση καθώς και την ΑΜΚΕ IASIS και το πρόγραμμα Fabric Republic και συγκριμένα την κ. Κοροβέση Κάκια και τον Τάκη Γεωργή όπου συνέλαβαν στην υλοποίηση αυτού του project.

Η πρωτοβουλία αυτή έγινε δεκτή με ιδιαίτερη χαρά τόσο από τα παιδιά όσο και από τους υπεύθυνους του Ιδρύματος, εκφράζοντας τις θερμές ευχές και ευχαριστίες τους.