Η Βουλευτής Αχαΐας κ. Χριστίνα Αλεξοπούλου σε συνεργασία με την ΑΜΚΕ «Όραμα σε Αποστολή», ενίσχυσαν την Κοινωνική Ιματιοθήκη Αιγίου.

2022-09-30

Με αφορμή τη νέα σχολική χρονιά η Βουλευτής Αχαΐας κ. Χριστίνα Αλεξοπούλου και η ΑΜΚΕ «Όραμα σε Αποστολή», την οποία εκπροσωπεί ο κ. Μάριος Διδάχος, συνέβαλαν στην κάλυψη διαφόρων αναγκών προς ενίσχυση της Κοινωνικής Ιματιοθήκης Αιγίου ώστε να αρχίσει η χρονιά με τις καλύτερες προϋποθέσεις.

Σε μια πράξη ανιδιοτέλειας και αγάπης προς το κοινωνικό σύνολο παρέδωσαν παιδικά παπούτσια, παιδικά ρούχα, ρούχα για μεγάλους, μπουκάλια για γάλα, πιπίλες, παραμύθια, γυναικεία παπούτσια, καραμέλες, καθώς και παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους, προκειμένου να συμβάλουμε όλοι μαζί και να δούμε χαρούμενα πρόσωπακια.

Ευχαριστούμε θερμά την κ Χριστίνα Αλεξοπούλου, όπου μας στήριξε σε αυτή την δράση μας «Γίνε και εσύ ένας ήρωας του αύριο, άλλαξε τον κόσμο».

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στο μη κερδοσκοπικό σωματείο «Δεσμό», όπου σε κάθε δραστηριότητα μας είναι αρωγός.

Η πρωτοβουλία αυτή έγινε δεκτή με ιδιαίτερη χαρά τόσο από τα παιδιά όσο και από τους υπεύθυνους της Κοινωνικής ιματιοθήκης, εκφράζοντας τις θερμές ευχές και ευχαριστίες τους.