Η Α.Μ.Κ.Ε. Όραμα σε Αποστολή σε συνεργασία με το μη κερδοσκοπικό σωματείο Desmos βρίσκονται δίπλα στην τοπική κοινωνία ενισχύοντας ιδρύματα και υπηρεσίες.

2023-02-14

Το Πυροσβεστικό Σώμα, είναι το Σώμα που κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται ασφαλείς, να αισθάνονται σίγουροι τις περιόδους του καλοκαιριού με τις δασικές πυρκαγιές, αλλά ακόμη και το χειμώνα με τις αστικές πυρκαγιές, τις πλημμύρες και με όλα τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Σε μια εποχή μάλιστα που χαρακτηρίζεται πλέον κλιματική κρίση και όχι απλά κλιματική αλλαγή και τα καιρικά φαινόμενα είναι διαρκώς εντονότερα, η σημαντικότητα του Πυροσβεστικού Σώματος αποκτά διαρκώς μεγαλύτερη σημασία.

Στην 6η ΕΜΟΔΕ Πάτρας υπηρετούν περίπου 90 άτομα. Οι δασοκομάντος επιχειρούν μέσα στο δάσος, πριν η πυρκαγιά φτάσει στο οδικό δίκτυο, δημιουργώντας αντιπυρικές ζώνες και συνδράμοντας στην κατάσβεση, ενώ θα ενεργούν και προληπτικά.

Τόσο η ΑΜΚΕ Όραμα σε Αποστολή σε συνεργασία με το μη κερδοσκοπικό σωματείο Desmos ένωσαν τις δυνάμεις τους προκείμενου να συμβάλλουν και να ενισχύσουν την 6η ΕΜΟΔΕ Πάτρας με ηλεκτρικές συσκευές (ψυγείο καταψύκτης Boss, τηλεόραση 35') καθώς και με γραφική ύλη όπου χρειάζεται ή υπηρεσία.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την δωρήτρια για τις ηλεκτρικές συσκευές την κ. Ιώαννα Γουζέλη.

Η πρωτοβουλία αυτή έγινε δεκτή με ιδιαίτερη χαρά από το διοικητή Αντιπύραρχο Ανδρέα Λούρμπα , εκφράζοντας τις θερμές ευχές και ευχαριστίες τους.