Η ΑΜΚΕ «Όραμα σε αποστολή» και η ΝΟΥΝΟΥ κοντά στα κοινωφελή ιδρύματα του Αιγίου.

2022-02-11

Η ΑΜΚΕ «Όραμα σε αποστολή» και η εταιρεία Friesland Campina Hellas (ΝΟΥΝΟΥ, MILNER, FΙΝΑ) προχώρησαν σε μία ακόμη πράξη αγάπης και ανιδιοτέλειας, ενισχύοντας ιδρύματα του Αιγίου.

Συγκεκριμένα προσφέρθηκαν 32 κιβώτια τυρι στα ιδρύματα:

Ειδικό Κέντρο Αποκατάστασης ΑΜΕΑ Αιγίου, όπου είναι ένα σωματείο φιλανθρωπικού μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και φιλοξενεί 30 άτομα με ειδικές ανάγκες.

Αγάπης Μέλαθρον «ο Άγιος Χαράλαμπος», που είναι το γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας και φιλοξενεί 52 ηλικιωμένους, τα Αγγελουδάκια, το Νηπιαγωγείο στο αγάπης Μέλαθρον.

Η Friesland Campina Hellas (ΝΟΥΝΟΥ, MILNER, FΙΝΑ) στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Κύκλος Φροντίδας» που υλοποιεί, διευρύνει και ενισχύει τις πρωτοβουλίες της για την αντιμετώπιση της φτώχειας και ειδικότερα μίας από τις πιο σκληρές συνέπειές της, αυτής του υποσιτισμού, προσφέροντας γαλακτοκομικά προϊόντα. Η Φροντίδα για τον Άνθρωπο και την Κοινωνία και η Ευθύνη απέναντι στην Ελληνική Κοινωνία και Οικογένεια αποτελούν θεμελιώδεις αξίες και συστατικά στοιχεία της Στρατηγικής του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας.

Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη Βουλευτή Αχαΐας κα Χριστίνα Αλεξοπούλου, γνωστή για την κοινωνική της ευαισθησία, η οποία και πρότεινε στην ΑΜΚΕ «Όραμα σε αποστολή» και στον επικεφαλής της κ Μάριο Διδάχο, να δοθεί η βοήθεια αυτή στα ανωτέρω ιδρύματα.

Η ΑΜΚΕ «Όραμα σε αποστολή» θα συνεχίσει μέσα από δράσεις και ενέργειες να βρίσκεται δίπλα στον κάθε άνθρωπο που έχει ανάγκη.