Η ΑΜΚΕ όραμα σε Αποστολή δίνει το «παρών» στη μάχη κατά της πανδημίας του κορωνοϊού με την οποία βρίσκεται αντιμέτωπη η Ελλάδα.

2022-12-30

Η ΑΜΚΕ Όραμα σε Αποστολή, όπου εκπροσωπείται από τον κ Διδάχο Μάριο, βρέθηκε σήμερα στην Κάτω Αχαΐα και συγκεκριμένα στο Κέντρο Υγείας, όπου σε μια πράξη ανιδιοτέλειας και αγάπης δώρισε μάσκες προσώπου για το ιατρικό προσωπικό καθώς και κουτιά με test covid-19 προκειμένου να ενισχυθεί και θωρακιστεί το σύστημα υγείας.

Κάθε μέρα επιχειρήσεις και σωματεία με δωρεές ενισχύουν την προσπάθεια για τη μη εξάπλωση του κορωνοϊού στην Ελλάδα και βοηθούν στη δύσκολη αυτή στιγμή ευαίσθητους τομείς. Σε αυτές τις ώρες που διανύει η χώρα, οι επιχειρήσεις και τα σωματεία συνεχίζουν να ασκούν υπεύθυνη εταιρική κοινωνική ευθύνη, για την κοινωνία και τον άνθρωπο. Στο πλαίσιο αυτό παρακολουθούν καθημερινά την πέρα από κάθε όριο προσπάθεια των ανθρώπων που υπηρετούν τη Δημόσια Υγεία, στα νοσοκομεία, στα εργαστήρια, στους δρόμους των πόλεων και των χωριών, σε κάθε άκρη της Ελλάδας.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στο μη κερδοσκοπικό σωματείο «Δεσμός», το οποίο είναι αρωγός σε κάθε δραστηριότητα μας.

Η πρωτοβουλία αυτή έγινε δεκτή με ιδιαίτερη χαρά από το διευθυντή του Κέντρου Υγείας Τάσο Γιακουμή, εκφράζοντας τις θερμές ευχές και ευχαριστίες τους.

Ας ευχηθούμε όλοι το ξεκίνημα του 2023 να είναι αφετηρία μίας δημιουργικής χρονιάς.

Χρόνια πολλά!