Ευχαριστήριο Μήνυμα Προς Σωματείο Δεσμός.

2021-12-20

Η αστική μη κερδοσκοπική εταιρία (Α.Μ.Κ.Ε.), με ονομασία ''Όραμα Σε Αποστολή - Vision On A Mission'', της οποίας ο σκοπός είναι να εξυπηρετεί κοινωνικά αποκλεισμένες ομάδες και οικογένειες που βρίσκονται κάτω από τα όρια της φτώχειας. Μέσω των κοινωνικών προγραμμάτων που υλοποιούνται από το Όραμα σε Αποστολή, παρέχουμε στήριξη στις οικογένειες αυτές είτε υλική είτε κοινωνική, πολλές φορές ψυχολογική και ιατρική.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ ευχαριστούν θερμά το μη κερδοσκοπικό σωματείο Δεσμός, για την θετική του ανταπόκριση και την ευγενική πράξη αλληλεγγύης να διαθέσει εξοπλισμό γραφείου, η συνεισφορά σας είναι εξαιρετικά σημαντική για το δύσκολο έργο μας. Ενισχύει τις δράσεις μας για τη στήριξη ευπαθών και ευάλωτων ομάδων και μας δίνει την απαραίτητη δύναμη για τη συνέχεια, εμπνέοντας παράλληλα το κίνημα του εθελοντισμού και της προσφοράς στην Ελλάδα.

Η ευαισθησία του Σωματείου Δεσμός σε θέματα κοινωνικής προσφοράς είναι ιδιαίτερα μεγάλη και για τον λόγο αυτό έχει να επιδείξει πλούσιο κοινωνικό έργο. Τους ευχαριστούμε από καρδιάς για την προσφορά τους και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στο έργο τους.