Ευχαριστήριο επιστολή προς ΑMΚΕ ΙΑΣΙΣ , Fabric Republic & την Ι.Μ Ν.Ι.Φ.Η.Χ

2022-12-14

Η αστική μη κερδοσκοπική εταιρία (Α.Μ.Κ.Ε.) με ονομασία ''Όραμα Σε Αποστολή - Vision On A Mission'' (www.visiononamission.gr), της οποίας ο σκοπός είναι να εξυπηρετεί κοινωνικά αποκλεισμένες ομάδες και οικογένειες που βρίσκονται κάτω από τα όρια της φτώχειας. Μέσω των κοινωνικών προγραμμάτων που υλοποιούνται από το Όραμα σε Αποστολή παρέχουμε στήριξη στις οικογένειες αυτές, είτε υλική είτε κοινωνική, πολλές φορές ψυχολογική και ιατρική.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ ευχαριστούν θερμά το μη κερδοσκοπικό σωματείο ΑMΚΕ ΙΑΣΙΣ και το Fabrick Republic όπου σε συνεργασία με την Ιματιοθήκη <<ΧΙΤΩΝ>> της Ιεράς Μητρόπολης Νέας Ιωνίας Φιλαδελφείας Ηρακλείου & Χαλκηδόνας, για την θετική  ανταπόκριση και την ευγενική πράξη αλληλεγγύης να διαθέσουν ρουχισμό καθώς και 60 Τεμάχια κουβερτών ώστε να ενισχυθούν ορφανοτροφεία, γηροκομεία καθώς και ιδρύματα όπου τα έχουν ανάγκη, η συνεισφορά σας είναι εξαιρετικά σημαντική για το δύσκολο έργο μας. 


Ενισχύει τις δράσεις μας για τη στήριξη ευπαθών και ευάλωτων ομάδων και μας δίνει την απαραίτητη δύναμη για τη συνέχεια, εμπνέοντας παράλληλα το κίνημα του εθελοντισμού και της προσφοράς στην Ελλάδα.

Η ευαισθησία του Σωματείου ΑMΚΕ ΙΑΣΙΣ και το Fabrick Republic όπου σε συνεργασία με την Ιματιοθήκη <<ΧΙΤΩΝ>> της Ιεράς Μητρόπολης Νέας Ιωνίας Φιλαδελφείας Ηρακλείου & Χαλκηδόνας σε θέματα κοινωνικής προσφοράς είναι ιδιαίτερα μεγάλη και για τον λόγο αυτό έχει να επιδείξει πλούσιο κοινωνικό έργο. 

Τους ευχαριστούμε από καρδιάς για την προσφορά τους και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στο έργο τους.